September 26, 2021

Jutarnji

Svježe vijesti!

Stanivuković predstavio izvještaj o kriminalu: Sestrić Milorada Dodika ima 42 neplaćene takse

2 min read
stanivuković

Draško Stanivuković na današnjoj konferenciji za medije objavio je prvi izvještaj o kriminalnim radnjama o kojima se ranije ćutalo.

Naime, kako je kazao kriminal je uhvaćen kao zec i ne može da mrdne, te istakao je da će kroz krivične prijave biti predat u utorak.

– Ovo je samo početak. Dakle, 372 bilborda postoje u Banjoj Luci od čega se za 159 ne plaća komunalna naknada čime je budžet oštećen za 17 miliona KM. Kada smo krenuli u akciju našli smo preko 50 bilboda za koje kažu da nisu ničiji. Nikli kao drveče… Svi moraju biti otkriveni i svi moraju platiti. Rok je u ponedjeljak firmama da plate. Sestrić Dodika ima 43 neplaćene takse, dakle negdje oko 100 hiljada. Ide krivična prijava protiv načelnika komunalne policije jer je ćutao. Tačka. Kriminal je u Gradskoj upravi, ali nikada više neće biti. Spasiću svoj narod ili ću umrijeti spašavajući, kazao je Stanivuković.

Na konferenciji za medije je pokazao je i fotografiju ograde koja je koštala 120.000 KM, a procijenjena je na 25.000 KM.

– Dolazi naplata za sve koji su lovili. Kad odete u kancelariju Čučuna da vidi kako izgleda. Pozivam sve da ovo hapse, ali i mene ako nešto nije tačno. Prečešljajte sve javne nabavke. Ovo radimo jer institucije radile – rekao je Stanivuković govoreći o zloupotrebi službenih auta u lične svrhe.

Rekao je da zna i da ga neko vozilo prati, ali da ga ništa neće spriječiti.

Izvor: oslobodjenje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *