October 28, 2021

Jutarnji

Svježe vijesti!

Pola sata nakon ubistva poduzetnika, pronađene još tri ubijene osobe

1 min read
vodice-ubistvo

Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba

U Vodicama je danas oko 13 sati ubijen poduzetnik, dok su oko pola sata kasnije pronađene tri mrtve osobe u objektu na Južnoj magistrali. Iako policija to zasad ne potvrđuje, prema neslužbenim informacijama, četiri ubistva su povezana, objavljuju hrvatski mediji.

Policija je izvijestila da je u 12:56 sati dobila dojavu da je u Vodicama u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac.

U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

“Prve informacije ukazuju na to da su osobe umrle nasilnom smrću. Na oba mjesta događaja započinje se s provođenjem uviđaja, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano.

Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba.

Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim informacijama.”

Izvor: fokus.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *